dissabte, 26 de novembre del 2011

Classe de recitació

Ahir, dia 25 de Novembre, la classe de COED va estar dividida en dues parts; la primera hora va ser dedicada la recitació de poemes i la segona al visionat de blocs.
Pel que fa la primera part de la sessió, la nostre mestre, la Rosa Soler, abans de que comensessim a recitar els nostres poemes que anteriorment habiem seleccionat, vam fer tècniques de relaxació que consistien en agafar i treure aire suaument, posar-nos en una posició correcte, no xerrar amb el company...
Cal dir que els resultats de les recitacions van ser un èxit, es va veure un gran nivell. Després d'haver recitat havíem de fer-nos una auto-avaluació del que havíem fet tenien en compte la entonació, el control dels nervis, la gesticulació, la articulació, la vocalització, entre d'altres.

Pel que fa la segona part de la sessió va fer el visionat de blocs, en el qual van sortir dues companyes a exposar el seu bloc, ens va servir ja que així sabem de quina forma podem millorar els nostres. Alguns dels aspectes que es van destacar per a millorar els blocs són:
- s'ha de contextualitzar
- posar noms i cognoms
- ha de ser descriptiu
- s'ha de deixar constància de la feina feta fora de classe
- s'ha de aportar el que aprenc
- fer aprofundiments
- fixar-nos en la ortografia.

Com a conclusió d'aquesta classe, ha estat una classe enriquidora, m'he superat a mi mateixa al recitar un poema davant d'un auditori i he sabut controlar els nervis de la millor forma possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada