dijous, 22 de desembre del 2011

TERRITORI / IDENTITAT

PREZI Durant una de les primeres classes que vam fer de Comunicació oral, escrita i digital ens van explicar que per parelles o trios hauríem de preparar un treball sobre "el territori i la identitat.
"Territori? Identitat? a què us referiu amb això?" va ser el primer que vaig pensar. En un principi, vaig deixar la idea en un racó, perquè no acabava d'entendre què era el que volien.
Un cop format el grup, la Neus, la Alba  i jo ens vam posar a pensar sobre el tema,
i vam arribar a la conclusió que el tema podia ser tractat de maneres molt diverses.
Després de pensar durant uns dies i de fer una "pluja d'idees" vam arribar a la conclusió que volíem que el nostre treball tractés sobre Bellver de la Cerdanya, un poble que tenim amb comú, cada una per una raó diferent.
En un principi vam encetar el tema de Bellver d'una forma incorrecta, ja que en parlàvem amb una forma molt teòrica, però a mida que el vam anar fent vam fer-ho d'una forma molt personal, de el que aquell poble ens transmetia, dels records que hi teníem, de la identitat que ens formava aquell paratge...

Aquí us deixo el power point que vam fer en format Slideshare:

Durant la exposició oral, tot i que ho havíem assajat moltes vegades, jo estava molt nerviosa. Portàvem un guió per a poder anar seguint el fil de la presentació i havíem fet una repartició dels papers. Vam procurar que el més important de la nostra exposició fos el que nosaltres dèiem, i no pas el Power Point, per això l'hem utilitzat només com a un suport de les nostres explicacions.
Durant la presentació també vam procurar tenir un bon to de veu i gesticular el màxim possible, també perquè la nostra exposició tingués originalitat vam fer una mica de teatre en la forma de dir les coses, i aquest aspecte crec que al públic va arribar.

L'experiència va estar bé, ja que és un treball que se'ns ha permès fer amb molta llibertat.

També hem fet un prezi per utilitzar diferents tècniques de presentar contingut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada